logo

Support

Gulliver kan niet plaats vinden zonder hulp van een support netwerk. Het support netwerk bestaat uit mensen die de deelnemers kunnen coachen en uit mensen die hebben aangeboden pro bono advies te geven. Mocht je coach willen zijn, danwel advies willen geven en sta je nog niet in de lijst, stuur dan een mail naar info@gulliver.nl met een verzoek. We nemen dan spoedig contact met je op.

Netwerk

Rob Molenaar
Rob Molenaar
Specialisaties:
Leadgeneratie
Sales
Lead Management
 
Email:
Bedrijf:
Bio:
Gespecialiseerd in het binnenhalen van nieuwe klanten, en nieuwe professionals. Rob Molenaar is in 2012 voor zichzelf begonnen met het bedrijf Windrecht en helpt ondernemers bij het vinden en aanboren van nieuwe markten. Ook zorgt hij dat de juiste persoon voor een openstaande vacature gevonden word.
Remco Beekman
Remco Beekman
Specialisaties:
Ondernemingsrecht
Bankrecht
Herstructurering en faillissement
ICT-recht
Email:
Bedrijf:
Bio:
Remco Beekman is sinds 2001 werkzaam als advocaat. Gespecialiseerd op het gebied van beslag- en executierecht en de advisering van banken. Sinds 2005 werkt hij bij Geelkerken Linskens waar hij adviseert, onderhandelt en procedeert voor (internationale) bedrijven en instellingen op het gebied van het ondernemings-, bank- en contractenrecht. De laatste jaren in toenemende mate ook op het gebied van ICT-recht en compliance.
Harry Kroeze
Harry Kroeze
Specialisaties:
Recruitment
Project management
Strategy
 
Email:
Bedrijf:
Bio:
Harry is een ervaren specialist op het gebied van recruitment en Werving & Selectie. Hij is gespecialiseerd binnen het vakgebied Techniek. Na de verkoop van HCA project Support is hij opnieuw voor zichzelf begonnen. Naast zijn werkzaamheden voor HKMV, is hij ook betrokken bij Sonsbeek&Partners.
Gerard van Westen
Gerard van Westen
Specialisaties:
Data mining / machine learning
Computational drug discovery
Communication / Presenting
 
Email:
Bedrijf:
Bio:
Gerard van Westen is op dit moment bezig met het opzetten van een nieuwe onderzoeksgroep op de faculteit voor wis- en natuurwetenschappen. Hij is gespecialiseerd in het voorspellen van succes van medicijnen voor dat deze gesynthetiseerd worden. Naast het opzetten van deze onderzoeksgroep heeft hij zijn eigen consultancy waarin hij biotech bedrijven advies geeft.
Eimert van der Vliet
Eimert van der Vliet
Specialisaties:
Administratie
 
 
 
Email:
Bedrijf:
Bio:
Eimert van der Vliet is begonnen bij accountantskantoor Planje te Voorschoten. Vanaf 1991 werkt hij als vennoot (Apek Administraties)in de gezamenlijke praktijk met zijn broer en hebben zij het kantoor zien uitgroeien tot een 7-tal medewerkers.
Eimert zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekening dan wel de pre-accountants controle van administraties van middelgrote ondernemingen en het verwerken van salarisadministraties.
Tom Groentjes
Tom Groentjes
Specialisaties:
Apps
Websites
Software
Whisky
Email:
Bedrijf:
Bio:
Vanuit zijn studie Computer Science aan de Universiteit Leiden heeft Tom Groentjes samen met Bas van Stein het bedrijf van Stein & Groentjes opgezet. Een bedrijf dat apps en andere software maakt. De apps die gemaakt worden worden aan de ene kant door klanten gevraagd en aan de andere kant door hun zelf bedacht. Voorbeelden van apps van van Stein & Groentjes zijn de D20 app voor D&D spelers, en de Whiskyapp voor de whiskyliefhebbers.
Toon Buddingh
Toon Buddingh
Specialisaties:
Start-ups
Incubation
Innovation & Society
 
Email:
Bedrijf:
Bio:
Founded 12 incubators, two investment funds, two training companies and a consultant firm and a bar, I was able in helping over 250 start-ups and a 89% success rate. I was elected Best Science Based Incubator 2006. I've sold my incubator company, BViT, at the end of 2008. From January 2009 I helped New Energy Docks to become an international well know cluster for Sustainability. In January 2011 I was director of the ESA BIC incubator in Noordwijk and building the European Space Business Cluster. I was quartermaster entrepreneurship for the three universities and secondary education in The Hague, called Citylab. Now I do research for entrepreneurial learning at incubators at The Hague University of Applied Sciences and I'm quartermaster for Energy & Offshore Accelerator Buccaneer Delft. Finally I'm involved at the making of an Security Incubator in The Hague.
Harmen Wolf
Harmen Wolf
Specialisaties:
Business Strategy
Ideation and Conceptualization
Public Private Innovation
Ecosystems for Innovation
Email:
Bedrijf:
Bio:
Ik ben een politicoloog en bestuurskundige met een grote passie voor innovatie, ondernemerschap, strategie en publiek private samenwerking. Innovatie ontbrandt op de randen van systemen. Daar waar het schuurt. Onder de vlag van SherpaStrategies verken ik samen met o.a. overheden, kennisinstellingen, onderwijsinstellingen, corporates, het midden- en kleinbedrijf en start-ups, nieuwe en onbekende sporen voor samenwerking en innovatie. Door het verbinden van ambities, belangen en doelstellingen probeer ik autonome maar wederzijds afhankelijke organisaties te gidsen naar duurzame, gelijkwaardige en gemeenschappelijke vernieuwingen. Recente bezigheden focussen veelal op de ontwikkeling van proeftuinen en het opzetten van gemeenschappelijke onderwijs- en innovatieprogramma’s.